БСП: Не сме съгласни служебното правителство да задължава България с милиарди за нови самолети

0
Левицата смята, че финансовите средства трябва да се насочат за компенсиране на домакинствата и бизнеса
Левицата смята, че финансовите средства трябва да се насочат за компенсиране на домакинствата и бизнеса Снимка: БТА

Левицата смята, че финансовите средства трябва да се насочат за компенсиране на домакинствата и бизнеса

На фона на растящите цени на енергийните ресурси и нуждата от финансови средства за компенсиране на домакинствата и бизнеса, категорично не сме съгласни служебното правителство да задължава България с милиарди за нови 8 самолета Ф-16. Това се посочва в позиция на БСП, разпространена от пресцентъра на партията, по повод обявените намерения на служебния кабинет да ангажира България със закупуване на нови 8 самолета Ф-16.

Левите хора искаме повече средства за социална политика, каквато провеждахме ние в редовния кабинет досега, отбелязват от левицата.

Без да отричаме необходимостта от модернизиране на българската армия, заявяваме, че служебният кабинет не може да поема нови ангажименти, нито да взима стратегически решения. Те трябва да бъдат оставени на следващото редовно правителство, което да направи внимателен преглед по отношение на реалните нужди, сроковете и условията, преди да бъде взето окончателно решение“, посочват от БСП.

От левицата напомнят, че служебното правителство е призвано да подготви провеждането на предсрочните парламентарни избори и да решава най-неотложните въпроси пред страната. Подготовката и сключването на военни сделки за милиарди не е сред тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Ако самолетите са руски
    какво е мнението на БСП ? Да не забравяме все пак ,че самолетите , ракетите , парната машина радиото , комунизъма , също са измислени от руснаците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари