Бременната жена е откраднала над 3 000 лева

0
От прокуратурата разпространиха и подробности за крадлата, която е задържана за 72 часа
От прокуратурата разпространиха и подробности за крадлата, която е задържана за 72 часа

Бременната девойка на 18 години, която окраде спешен кабинет се оказа, че за месец е откраднала 3 259 лв. Тя отново е задържана в полицията.

Припомняме Ви, че сайта presstv.bg разпространи запис на кражбата от в медицински център в град Казанлък.

От прокуратурата разпространиха и подробности за крадлата, която е задържана за 72 часа.

Днес, 23 април 2019 г., Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняема А.К., на 18 г., за това, че на 16.04.2019 т. и на 20.04.2019 г., в гр.Казанлък, на два пъти е отнела чужди движими вещи – от офис на фирма е взела портмоне със сумата от 300 лв. и от лекарски кабинет е отнела кожен мъжки портфейл със съдържащи се в него лични документи и сумата от 350 лв., без съгласието на двамата собственици, с намерение противозаконно да ги присвои – престъпление по чл.194 ал.1 вр. с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че обвиняемата А.К., в гр. Казанлък, в периода от 31.01. 2019 г. до 13.02.2019 г., е извършила и три кражби на парични суми, на обща стойност 3 259 лв., като две от тях са на портмонета, а третото е на парична сума от кутия за събиране на помощ за болен, по което досъдебно производство е приключило разследването и предстои внасяне на обвинителен акт в съда. По идентичен начин са извършени и престъпленията, за които е повдигнато обвинението на 23.04.2019 г. Преценявайки степента на обществена опасност на извършителката и на деянията, с постановление на Районна прокуратура-Казанлък, A.К. е задържана за срок от 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в Районен съд-Казанлък за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари