Борисов за събора в Бузлуджа: Нека да си хапнат и пийнат, те обичат

0
Нека се забавляваме с тях, не са лоши. Колелета карат, коне карат...
Нека се забавляваме с тях, не са лоши. Колелета карат, коне карат... Снимка: БГНЕС

"Каква мощ за демонстрирали? В Нови пазар в цялата община имат един кмет, в Шумен – един. Това е страшна мощ. Нека да си хапнат и пийнат, те обичат".

Така премиерът Бойко Борисов коментира традиционния събор на социалистите на Бузлуджа днес. На него БСП събраха над 70 000 души по техни данни, а лидерката им Корнелия Нинова обяви, че държавата се управлява от шайка.

Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Нови пазар, където министър-председателят присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната, предаде Агенция „Фокус“.

Не бива да се харчи енергия, това си е тяхна традиция. Сега много злини са направени в България за тези десетилетия управление, но да не им разваляме празника“, каза премиерът в Нови Пазар, където присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната.

Борисов обясни, че работата на управляващите е да показват какво е било.

И се радвам, че вече кметовете започнаха, слагат снимки на това, което е било и слагаме снимки на това, което сме направили. Можете спокойно да им покажете: „Това беше по време на управлението на БСП, а сега е така“, добави премиерът.

Борисов си спомни времето, в което е бил кмет на София.

Аз знам какво е да си кмет по управление на БСП – в София щяха да уморят хората. Не помните ли, направиха криза с боклука. Защо после няма никакви кризи? Не помните ли техният лидер, когато ходеше да мие с Вълка улиците в София?“, попита той.

Според премиера социалистите нямат право да говорят за това, че кметовете им са в непривилегировано положение.

Каква мощ? Аз три пъти им занесох властта. Диктаторът отиде и им каза: „Моля ви се вземете, управлявайте, ето ви оставката“. Три пъти го правих, дето се вика, смеят ми се сега, и те не могат“, каза още Борисов.

Той попита дали за държавата ще е добре на 6 месеца да има избори.

Нека се забавляваме с тях, не са лоши. Колелета карат, коне карат“, добави още Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари