Борисов помоли избирателите за прошка

1
Театърът на управляващата ни партия наистина започна да прилича на сюжет от турски сериал
Театърът на управляващата ни партия наистина започна да прилича на сюжет от турски сериал

Благодаря на всички, които работиха толкова активно в кампанията при едни трудни условия, заяви премиерът Бойко Борисов във видеопослание във "Фейсбук".

Театърът на управляващата ни партия наистина започна да прилича на сюжет от турски сериал. Може би премиерът губи почва под краката си и вече използва всякакви средства, за да задържи на власт.

"Искам да помоля за подкрепа, всички които са доволни от работата ни – тротоари, улици, пречиствателни станции, магистрали, жп линии, театри, опери, детски градини и училища. Извиняваме се и молим за прошка, ако някъде с "майсторлъка" си сме направили така, че някой ремонт да не ви харесал много. За сметка на това винаги бързо сме поправяли след това", каза още премиерът.

"Подкрепете ни – отборът на ГЕРБ е най-можещ, знаещ, подготвен и най-доказан. Знайте, че сме си научили грешките и в следващите мандати на кметове няма да ги допускаме", допълни Борисов.

Видеото беше придружено с думите:

"В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара. Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им - лично очи в очи.

"Поздравявам и колегите от смесените региони, където се водеше най-тежката предизборна надпревара. Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър.

Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари