Борисов: На всяка душа трябва да помогнем

1
Ние искаме да направим живота на хората по-добър
Ние искаме да направим живота на хората по-добър

"Искат да ни съборят от власт, те са борят за власт, ние искаме да направим живота на хората по-добър."

Това каза министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на Национална предизборна среща на ГЕРБ, предаде  Агенция „Фокус“.

На всяка душа, на всеки човек трябва да му помогнем, защото имаме ресурс да му помогнем. Всеки един трябва да се замисли, защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха толкова пъти и къде е грешката. Трябва да си я поправим на мига“, заяви Борисов.

Най-корумпираните хора, говорят за корупция в момента“, изтъкна Борисов. „Само като ги чуете, трябва до след час да имате реакция, защото знам, че сте по презумпция невинни. Ако има грешка, веднага да се поправи. Излизате казвате - да, мислихме го едно, излезе друго, ще го поправим“, поясни той.

"Ежедневната връзка с човека, с хората и всички останали. Искат да ни съборят от власт. Те са борят за власт. Ние искаме да направим живота на хората по-добър“, заяви той.

За това инвестициите са в реалната сфера, заводи и икономика. За това вие знаете по регионите са истински живи инвестиции, които докараха до там, че няма работна ръка“, посочи министър-председателят.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари