Борисов: Гледахте ли дебата в Щатите с какви епитети се замерят?

0
След този дебат се успокоих, че е нормално и у нас да се обиждат така, заяви премиерът
След този дебат се успокоих, че е нормално и у нас да се обиждат така, заяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в Габрово, заради водната криза в региона.

С министър-председателя е и Томислав Дончев.

"Недоволни винаги ще има и щом могат да си изразяват недоволството, значи има недоволството. А родителите им на сегашните недоволни едно време ни спазваха и дори един виц не можехме да кажем срещу властта. Сега са на площада и си казват когато, където и каквото искат", каза Борисов.

460 млн. лв. повече сме заделили за здравеопазване в новия бюджет, за да издържи системата, тъй като не искаме да затваряме нишо и да пазим психическото здраве на хората. Виждате как затвориха Мадрид, а нас дори през ум не ни минава подобно нещо. Искаме да се работи и да преминем през този ужас, без хората да се тормозят", отсече Борисов.

"Еднакви права имат и хората в селата и в града. До сряда с Нанков да дадете готовите проекти. За да може да се използва времето, докато се съберат водите да е направен водопровода", допълни премиерът по повод водната криза в региона.

Премиерът допълни, че сутринта се е чул с Янка Такева по повод последното увеличение на учителските заплати.

"Гледахте ли дебата в щатите, колко беше политически и с какви епитети се замерят?! След този дебат се успокоих, че е нормално и у нас да се обиждат така. При всеки конфликт, първо се сбиват, загиват хора, и после отиват да решават проблемите", каза Борисов на Томислав Дончев.

"Тук сме добре, но трябва да мислим за здравето на хората. Затова ние не затваряме нищо, затова има 460 млн. повече в бюджета за здраве. Въпреки, че ние сме заявили, че няма да затваряме, хората се притесняват, защото виждат както става на запад. Затова е важно всеки ден да се обяснява какво правим и да преминем през този ужас", допълни още премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари