Борисов: ГЕРБ санира хиляди блокове, а БСП открадна хиляди предприятия!

0
Нашето се вижда за хората, изтъкна лидерът на ГЕРБ
Нашето се вижда за хората, изтъкна лидерът на ГЕРБ

"ГЕРБ санира хиляди блокове, а БСП открадна хиляди предприятия".

Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател на Република България Бойко Борисов по време на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание, предаде Агенция „Фокус“.

По отношение на приватизационните сделки и предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията, Борисов заяви по адрес на БСП: „Казват, че искаме да атакувате приватизационните сделки. Не, искаме да атакуваме този, който първи е допуснал да бъдат така направени и да си понесе отговорност“, каза Борисов. Според него БСП се плаши от този разговор. По думите му по време на 41-ия, 42-ия Конгрес на БСП са фалирали 26 банки. 

Лидерът на ГЕРБ коментира и последното решение на Националния съвет на БСП, с което се даде разрешение на председателя на партията да се подпише под предложенията на ГЕРБ за Конституционни промени, свързани с приватизацията. „Председателят щял да гласува „за“, ама партията щяла да гласува „против“, за да не може да стане това. Защо?“, попита Борисов и определи това като популизъм и хвърляне на прах. „Затова, че сме санирали на хората блоковете, трябва да ни отричат от сутрин до вечер. Нашето се вижда за хората. Хиляди блокове направени, а тяхното е хиляди предприятия откраднати“, изтъкна премиерът. 

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари