Борислав Михайлов с джип на стадиона

0
Валя Демирева: Аз просто нямам думи! Нямам думи! Не може 100 метра да извърви ли?!
Валя Демирева: Аз просто нямам думи! Нямам думи! Не може 100 метра да извърви ли?! Видео: bTV

Достъпът до лекоатлетическата писта е строго ограничен.

Възмущение в социалните мрежи заради поведението на Борислав Михайлов след тежката загуба от Косово.

Шефът на футболната централа напусна стадиона през задния вход - с джип, който мина по лекоатлетическата писта. Час след срамната загуба Михайлов е придружаван от директора на Националния стадион. Служебният джип го чака върху пистата, предаде bTV.

Достъпът до лекоатлетическата писта е строго ограничен. Влизането на пистата става само след предоставяне на пропуск. И заповедта е издадена от Федерацията по лека атлетика. Треньорът на най-добрите ни спринтьори и майка на олимпийската вицешампионка Мирела Демирев не може да проумее поведението на Борислав Михайлов.

„Аз просто нямам думи! Нямам думи! Не може 100 метра да извърви ли?! Федерацията дава луди пари, за да кърпят и ние да можем да бягаме. Ние ако стъпим на тревата, ни правят на луди! А тук да минава с джипа - пистата става на нищо.”, коментира Валя Демирева. Журналистът Желю Станков също е възмутен.

„Това е типично изсулване или изнизване. Аз очаквам на следващия мач с хеликоптер от козирката да го вземат”, обясни Желю Станков, журналист.

И днес Борислав Михайлов остана пестелив на коментари. Министърът на спорта взе отношение по случая: "Всички МПС, които са линейки или пожарни, имат възможност да минават през пистата."

Коя институция разрешава на личен автомобил да влиза на пистата, защото не е линейка, не е пожарна?

Няма такава изрична забрана, но не е редно. Стадион "Васил Левски" е собственост на държавата. Футболният съюз плаща наем, за да го ползва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари