Бойко, защо не литнеш с хеликопера до Видин?

6
45 минути ще летиш над гробища. Няма заводи, няма тръби, няма училища, няма болници, няма лекари, дори хора няма, деца няма
45 минути ще летиш над гробища. Няма заводи, няма тръби, няма училища, няма болници, няма лекари, дори хора няма, деца няма

ЗАЩО не литнеш с хеликопера до Видин, Бойко?

45 минути ще летиш над гробища. Няма заводи, няма тръби, няма училища, няма болници, няма лекари, дори хора няма, деца няма. От днес затвориха и неврологията в общинската болница. Видинчаните с инсулт ще си мрат спокойно по домовете, за да не клатят стабилността Ти. И знаеш ли, нямаме дори клошари, защото мизерията и беднотията е толкова голяма, че няма какво да изровят от кофите за боклук. Може да долетиш и с новият самолет за 55 милиона. То и летище вече нямаме, но от горе разгледай. Има какво да се види – села призраци, а в града в блоковете светят по няколко лампи. Ела и кажи на хората колко милиарда е излишъка и колко е кредитният рейтинг. Много ще ти се зарадват. И не ги слушай, ако ти крещят, че си убиец, крадец и боклук, така ти се счува, само усещане е това, като корупцията. И ако хвърлят яйца и камъни, да знаеш от любов е. Дават ти най-ценното си, друго нямат, само по някое яйце в хладилника и камънак по улиците.

Що за изрод трябва да си, за да затриеш цяла една държава, да откраднеш на хората парите, живота, бизнеса, мечтите и водата и да им разправяш колко хубаво си живеят? Що за изрод трябва да си, за да прокудиш на хората децата и внуците, да им хвърлиш по 40 лева за Коледа и да искаш да са ти благодарни? Що за изрод трябва да си, за да гледаш как хора умират, защото няма линейки и отделенията в болниците са затворени, а ти да си купуваш самолет с техните пари?

И една история ще ти разкажа, Бойко. Миналата година един дядо на ходиализа умря по желание. Умря защото живееше на осмият етаж, а във входа асансьора не работи и близките му не можеха през ден да го свалят на ръце по стълбите и да карат до болницата. А имаше още дни дядото, от стабилност умря човека, Бойко, ти го уби! Защото ти, Пеевски, Цацаров, Гешев и останалите боклуци превърнахте държавата ни в кочина!

Ела във Видин, Бойко, БОЕЦ ще те посрещнем както трябва. От създаването на БОЕЦ, вече седем години не си стъпвал във Видин, чакаме те. И ще те чакаме във всеки град и всяко село.
Ще ти кажа и още нещо, Бойко. Скоро ще загубиш властта. После ще се видим. И ще плащаш за всичко.

Георги Георгиев - ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари