Бойко Борисов: Виждаш ли как става магистралата? Так, так, так!

0
Ма нали е приятно така? Планина, ливади и след това гледаш как се ражда и как пораства, а в същото време държавният дълг намалява
Ма нали е приятно така? Планина, ливади и след това гледаш как се ражда и как пораства, а в същото време държавният дълг намалява

Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на строителството на новата отсечка на магистрала „Хемус” от Ябланица до Боаза и пусна видео в профила си във фейсбук. На него се вижда, че сам шофира колата по време на обиколката си и разяснява на спътниците си как точно се строи участъкът.

„Виждаш ли как го отнемат, буквално ядат камъка. Виждаш ли как става магистралата? Так, так, так! И затова са стигнали до Правец и са спрели”, посочва премиерът участъците, в които строителите разбиват скалата, за да прокарат пътя.

Според премиера новата отсечка ще спестява половин час в летния трафик, когато движението е най-натоварено. Участъкът трябва да е готов през август, работи се денонощно, заявява Борисов.

Ма нали е приятно така? Планина, ливади и след това гледаш как се ражда и как пораства, а в същото време държавният дълг намалява”, разказва Борисов на спътниците си.

Той пресмята, че сегашният половин час, който отнема минаването на отсечката ще се съкрати до две минути. Октомври или ноември магистралата трябва да стигне между Плевен и Севлиево.

А после колко лесно изглежда! Като отида в студио и викат: „Абе, стига с тия магистрали, дай да си говорим за фугата на „Граф Игнатиев”. Стига, добре, стига, ама хиляди българи работят на тия участъци”, заявява Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари