Бойко Борисов, Цецка Цачева и още 18 комунисти от ГЕРБ

0
Когато нямаш минало, нямаш и бъдеще
Когато нямаш минало, нямаш и бъдеще Снимка: БГНЕС

Със скандал започна заседанието на парламента тази сутрин. Тон даде Спас Гърневски от ГЕРБ.

С поведението си след изборите БСП ще спечели избори само в Северна Корея или Сибир, заяви Гърневски. Не знам дали това ще е добре за народите от различни географски ширини, но поне в България най-накрая ще настане мир, допълни той.

Повод за изказването му стана декларация срещу управлението на Антон Кутев от БСП миналия петък.

Гърневски похвали Бойко Борисов, че "освен безспорните си качества, в последните 8 г. той се утвърди като политически лидер", докато "Корнелия Нинова язди черния жребец на мегдана и се вживява в ролята на Жана Д'Арк".

Проблемите на държавата са плод на десетилетия вървене обратно на човешката история, заяви Гърневски и обяви, че три поколения комунисти са ни управлявали, като първите били безродници - избивали елита на нацията и изграждали концентрационни лагери, вторите въвели олигархията модел, а внуците днес демагогствали в НС. Как няма България да е най-изостаналата страна в света, попита Гърневски.

В отговор Антон Кутев се опита да на равин лично обяснение, но шефът на НС Димитър Главчев не му даде думата. След това го пусна да направи деклараци от името на група, но два пъти му спира микрофона, защото не говорел така. Накрая все пак Кутев успя да си каже мнението.

Ние с Корнелия Нинова никога не сме били членове на БКП, но Бойко Борисов, Цецка Цачева и още 18 от депутатите от ГЕРБ тук са били - нека да си вдигнат ръката, призова Кутев. И предупреди: Когато нямаш минало, нямаш и бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари