Бойко Борисов: Няма да подкрепим правителството на "Има такъв народ"

0
Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре
Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре

ГЕРБ ще са в залата в деня, в който ИТН ще предложат своето правителство пред НС, но няма да ги подкрепят

Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов на живо включване от годечкото село Губеш. Това селото пострада най-много от торнадо в края на юли месец. ГЕРБ отделиха 100 000 лева от партийната субсидия за Губеш.

"Бежанците в момента, след като започнаха да се изтеглят войските от Афганистан, а МВР се занимава да ходи при жената на кмета. Финансова, икономическа криза, ковид вълна, мигрантска криза. Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР. Утре решаваме, нито ще ги подкрепяме, нито ще им гласуваме. Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, изпокараха се и не знам как ще се оправят".

"От ГЕРБ ще влезем и ще гласуваме против. Няма да подкрепим нито това, нито което и да е правителство. Няма как да се направи после правителство и Румен Радев е основният виновник за това. Как сега ще отиде Христо Иванов, като му казаха, че е четвърти, че е толкова малък. Корнелия Нинова няма избор".

"А аз дойдох да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме направили. Другата къща пък да я направи Румен Радев, но той не се вясва тука, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално" добави Борисов.

"Провалът на служебното правителство е страховит", коментира още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари