Бойко Борисов: "Кръстникът" Румен Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос

1
Знаем защо ни е сърдито това момче в МФ - защото не му позволихме да източи ББР
Знаем защо ни е сърдито това момче в МФ - защото не му позволихме да източи ББР

Знаем защо ни е сърдито това момче в МФ - защото не му позволихме да източи ББР

"Кмете, казвай, какво сме направили", обърна се Борисов към кмета на Своге в село Губеш, където отиде да провери как са ремонтирани покривите на пострадалите жители на селото.

"Къщите са вече с ремонтирани покриви, виждате разликата там, където са били разрушени и готовите нови покриви. Благодарение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която отпусна 100 000 лв. са поправени покривите. 10 200 лв. е покривът на едната от къщата, 12 000 лв. е другият покрив", обясни кметът на община Своге.

"Към днешна дата всички пострадали вече са с нови покриви. Искам да кажа, че Вашата помощ това нямаше да се случи. Изпратихме писмо до МС, а те отговориха, че се праща на МФ. Оттам никой не ни се е обадил. От "Бедствия и аварии" ни отговориха, че не сме подали целия набор от документи. Как можеше хората да чакат 3 до 6 месеца? За да получат 300 лв", обясни кметът на Своге от ГЕРБ. "Трябваше да има специално решение на МС, както беше по Ваше време", добави той.

"Това е селото, което най-много пострада от тайфуна. Понеже министърът на финансите има много работа. Той трябва със шефа на данъчните да вършат какви ли не други неща, по-точно, че били увеличили приходите. Това е абсолютна лъжа. Взели парите от АМ "Хемус" и ги написали като приходи", каза Борисов.

"Те се оказаха, както неговите съдружници казаха - много умен, но мошеник, измамник. не знам какво им харесаха в първия момент, но Киро Язовиро, както ми казва Нанков, не се появи никъде. Днес казал, че бил спрял финансовите потоци - измамникът такъв - към ГЕРБ Към ГЕРБ никога не е имало финансови потоци.

Видяхте нашето отношение. Не е имал авария, бедствие, където да не отидем - с Младен и други министри - да помогнем като бях премиер. Тези сегашните бързат да крадат. Кръстникът Румен Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос", възмути се лидерът на ГЕРБ.

Колоните с бежанци са огромни, натиска е огромен, а МВР се занимава да ходи при жената на кмета - да го издаде.

Знаем защо ни е сърдито това момче в МФ - защото не му позволихме да източи ББР. Служебното правителство така се дискредитира, че Румен Радев ще падне. Ние няма нито да ги подкрепяме, нито да гласуваме с тях.

Но да направим следното уточнение - на предишните избори беше създадена илюзия, че без ГЕРБ може да се направи правителство. Сега ако има нови избори, след тях няма да има илюзии - просто ще знаем, че ще харчат пари за избори - 100 млн. - и след това няма да се направи правителство. И Румен Радев е най-виновен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, какво си купи днес от МОЛ-а?
- Няколко чифта бикини, че старите вече омръзнаха на целия град.

Харесай Дунавмост във Фейсбук