Бойко Борисов: Контрабандата в момента е страховита

0
Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде предишното правителство, каза той в Исперих
Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде предишното правителство, каза той в Исперих

Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде предишното правителство

Това каза на среща със земеделци в Исперих лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призова напоителните системи да бъдат върнати в Плана за възстановяване.

Бойко Борисов посочи, че контрабандата в момента е страховита. „Огромни пари натрупаха тези момчета и виждате, днес смениха шефа на Митниците. Всички наши твърдения и въпроси сега всеки ден служебното правителство дава отговори и те са хаос и катастрофа“, каза лидерът на ГЕРБ, цитиран от БТА.

Той добави, че няколко служебни правителства на президента Румен Радев са „чегъртали“ ГЕРБ, а сега, по думите му, когато същият президент със същото служебно правителство им казва, че е хаос и катастрофа, почват да му се сърдят. Бойко Борисов бе категоричен, че най-малко ГЕРБ могат да бъдат заподозрени в някакви връзки с Румен Радев.

Той припомни, че уж незначителния според някои меморандум с "Джемкорп" се подписва в Гранитна зала, а договорите за танкерите с газ се крият, защото ще излезе истината, а именно, че е в пъти по-скъпо. "Като има оферта, да видим къде е договорът, колко струва, къде ще се разтоварва и всичко останало, а те искат служебният министър да подписва, за да се стовари всичко на главата на Радев", допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че този път искрено се надява изборите да протекат по честен начин, а не както беше, по думите му, по времето на Рашков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Мунчо
    Тиквомире, точно ти ли ще говориш за кражби бе, изрод?
  • 4
    2
    ГЕРБ ще публикува снимки
    от чекмеджето на Кирил Петков , които ще бъдат истински , а не фалшиви , които уж са от неговото чекмедже , до спалнята му , също и фалшивите златни кюлчета. Да видим как Кирил Петков ще се оправдае !
  • 7
    1
    потрес!
    Един "страховит" престъпник от подземния свят, лежал в чешки затвор за кражби на коли и размахвал бухалки като магистрален бандит, има чудовищната наглост и чудовищния цинизъм да дрънка пред платени клакьори за "контрабанда"! За "контрабанда" говори сикаджията, който 12 години крадеше и със задника си, престъпниците му министри, кметове, областни и прочее герберастка корумпирана пасмина - също! Абе, или слънцето е поразило кухата му Кратуна от банкянския бостан, или яко се е уплашил и паникьосал от новия списък "Магнитски"! А може и едното, и другото! Добре де, че в герберастката сагн нали се мъдри и "Къдраваат Сю"в, която знае английски и нещо минава за "интелигентен" на фона на неграмотни далавераджии, крадци на милиони и чиста проба банкянски простаци! Не може ли поне тя, "Къдравата Сю" да го посъветва да държи мръсната си уста затворена, понеже вече и уличните кучета му се смеят!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари