Бойко, аз и моето дете не сме нито кучета, нито лъвове, нито защитен вид

3

Една отчаяна майка направи остро обръщение в социалната мрежа към всички политици.

Рени Георгиева е толкова отчаяна, че дори се моли за евтаназия, защото животът й се е превърнал в ад. 

Представяме ви обръщението на г-жа Георгиева без редакторска намеса:

Обръщение към всички политици и политически зависими. Формални и неформални групи и формирования. 

Обръщение към Бойко Методиев Борисов, Румен Радев и всички зовящи се настоящи стожери на политиката и социалната ни обгриженост.

Към медиите, които ще си разрешат да го публикуват, отразят или каквото решат и не ги е страх, защото ще говоря страшно!

И така това е сина ми Стефан, мнозина го познават от тук от други сайтове,медии и прочие. Е та на въпроса, аз написах едно писмо преди година. Обърнаха му внимание само медии, Мая Манолова и безброй приятели на които благодаря от душа и сърце. Един журналист не ща да му казвам името, ама все пак кое е просия при мен бе Мартине, че не ми е ясно и до днес. Аз съм майка, кофти индивидуалист и гадина,ако детето ми е в беда. А сега е и не знам как да се справя, но съм гневна. Какво сте почнали майките. Не бе врява и междуличностни идиоотии. А спрете се щото сме жалки в очите на хората. Говоря за тези, които още не са схванали на какво сме подложени.

Ами на геноцид милички, ти Бойко така говоря защото си позволи да не ми отговориш, а трябваше. Трябваше да си отвориш очите и да разбереш, че моето дете и аз не сме нито кучета, нито лъвове, нито защитен вид.

Трябваше да не допускаш в държавата за която говориш да се получава този кризисен момент да уволняваш министри и зам. министри, ама ти и това го владееш та не се чудя.

Към Президента знам, че и на теб не ти пука!

Срещите етикета кое не ти позволи да кажеш поне една дума. А сещам се аз съм тая с евтаназията, така ми викат. Аз съм тази внучка на създателя на противовъздушните фортове около София. Аз съм тази, която твоите ПР и блокираха на официалната ти страница. Е дреме ми вече няма моля извинете или нещо друго!

Синът ми си отива, всеки ден му е подарен, както и моя. Помолих за евтаназия и то искрено, защото живота ми е ад, както и на останалите майки гледащи децата си неотказали се въпреки система, държава или каквото и да е там. Не споменавам колко хора се опитаха да яхнат ситуацията,от началото на прехода, че и до днес. Не споменавам и мафията от която се измъкнах аз си знам как, макар че влязох там, за да храня детето си и заради акъла си бях консилиери. Минали работи, не мога да върна миналото щото ще ми извадите кирливите ризи сигурна съм.

Е на мен това излизане ми костваше зверски побой пред очите на детето ми уж от наркомани, уж случайно,само дето не пипнаха детето слава богу, аз не станах три месеца от леглото, а спомена още стои. Не съм направила никому лошо,спасих мнозина и продължавам. Никога не казвай никога, казваше баба ми и беше абсолютно права.

Та на въпроса,сина ми е зле, задържа го безкрайната воля за живот. 

Детето ми е най-слънчевото и добро същество на света, както и неговите събратя по съдба. Много бъркате всички, ако смятате, че на този свят са дошли погрешка.

Не споменавам тия, дето от една смешна трибуна ни обвиняват, че искаме по-нормално съществуване, щото това нашето в момента не е живот.

А стига съм писала, до тук с мирното говорене, декларации и писане поне от моя страна. Ако ви пука поне мъничко за нас вдигнете се, говорете, пишете, роптайте!

Докажете, че тези които ни управляват са избрани от нас и ние сме техните работодатели!

И последно преди да започнат коментари за и против сетете се, че никой не е застрахован или безсмъртен! Разберете, че вече не се търпи това и решете кой път заслужава България този на мафията във всичките и проявления или нормалния, който ви препоръчвам, защото мафията познавам добре и тя си има държава,да и я отнемем!

P.S.Ами да обвинявате нас майките за хаоса, всъщност удобни останаха пет шест майки останалите не сме подлоги! Та ще се боря с цялата останала ми енергия! Разпространявайте ако искате това да спре!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари