БОЕЦ съди прокуратурата заради споразуменията на Гешев

0
2135 споразумения сключени от прокуратурата с мафията източила 16 милиарда ДДС!
2135 споразумения сключени от прокуратурата с мафията източила 16 милиарда ДДС! Снимка: БГНЕС

Много важен ход и дело. 

Днес БОЕЦ заведе дело в Административен съд срещу мълчаливият отказ на СГП да ни предостави информация за сключените от Гешев споразумения!

На 13.08.2019г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ с вх. № 25-83 до ВКП за информация относно сключените от Иван Гешев споразумения с ОПГ-та и лица уличени в данъчни престъпления и източване на ДДС. Като продължени на ДДСгейт и разкритията на БОЕЦ за 16-те МИЛИАРДА ИЗТОЧЕНО ДДС и 2135 споразумения сключени от прокуратурата с „дедесарите“ довели до този грандиозен грабеж! 

На 27.08.2019г. в последният ден от срока за отговор по ЗДОИ, ВКП ни информира, с писмо подписано от Ася Петрова – заместник на Цацаров, че препраща Заявлението ни на Емилия Рисунова – градски прокурор на София и административен ръководител на СГП. От СГП в продължение на един месец, мълчат и пазят ОМЕРТАТА за срамните и криминални споразумения на Гешев с престъпните групи за източване на ДДС. Изключително показателно! Това е по-силно дори от някакъв формален отговор, или отказ, защото показва, че размера и обхвата на престъпните и корупционни схеми и споразумения  реализирани от Гешев и ДДСарската мафия са опсна тайна, разкриването на която може да разбие плана за избора на Гешев за главен прокурор! СГП в нарушение на Закона отказва мъчаливо и страхливо да отговори и предостави исканата информация на БОЕЦ. ЗДОИ категорично отрежда на всички администравивни органи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се произнесат с отговор на всяко Заявление и искане на информация, като при отказ са длъжни да се аргументират и мотивират писменно. Прокуратурата поради липса на законови аргументи за отказ и въпреки надделяващият обществен интерес погазва закона и не отговаря на БОЕЦ.

СЪДИМ ГИ И ЩЕ ГИ ОСЪДИМ! ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СКРИТА!

КАКВО КРИЯТ?

Още през 2018г. БОЕЦ публикувахме и официален документ с информация за 2135 СПОРАЗУМЕНИЯ сключени от прокуратурата с лица и Организирани престъпни групи за данъчни измами и източване на ДДС! По темата пръв заговори следовател Бойко Атанасов, който разкри в интервю за Биволъ шпицкомандите на Цацаров за изпълнение на мокри поръчки в прокуратурата!Така бе разкрита схемата за продължилият две десетилетия тотален грабеж на държавата над който прокуратурата е разтваряла чадър и осигурявала безнаказаност за виновните!

2135 споразумения сключени от прокуратурата с мафията източила 16 милиарда ДДС!

СЕГА БОЕЦ разполагаме с потресаващи документи за действията и ролята на прокурор Иван Гешев в схемите за безнаказано източване на милиарди ДДС.
Кандидатът на Пеевски за главен прокурор, Иван Гешев, разкрива „данни“ от разследването срещу ТАД , по НАПлийкс с мотива, че обществото трябва да знае истината.

Същият Иван Гешев мълчи, като гербажия на разпит в ДАНС, за разследванията на прокуратурата по сигналите на БОЕЦ срещу Цветан Цветанов, Карадайъ, Пеевски, Пламен Георгиев, Антон Славчев, Порожанов, Бойко Борисов, братчеда на Бойко Борисов, Цачева, Сотир Цацаров, Атидже Вели и останалите „герои“ от #АпартаментГейт и #КъщиЗаТъщиГейт уличени от Биволъ, Свободна Европа, Фрогнюз, 19 минути АКФ и други медии в тежки данъчни, корупционни, имотни и други престъпления!

НИМА за тях обществото няма право да знае истината?

В НАПлийкс изтекоха личните данни на 5 милиона българи.

В #АпартаментГейт, #ДДСгейт, #ДжиПиГейт и тн. са изтекли парите на 7 милиона българи.

Защо Гешев изнася данни от едно разследване, а мълчи по другите разследвания? Защото е просто едно послушно слугинче за изпълнение на поръчки и прикриване на престъпленията на господарите му. И то не от вчера!

БОЕЦ разполагаме с документи, които показват и доказват, че лично Иван Гешев е сключил споразумения с ОПГ-тата източили 16-те МИЛИАРДА ДДС и е МОЛИЛ съда да освободи обвиняемите от ареста. МОЛИЛ е съда и да приеме споразуменията, вместо да настоява за максимални присъди и възстановяване на откраднатите огромни суми!

БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП за ДДСгейт и източените над 16 МИЛИАРДА ЛЕВА ДДС и специализираната прокуратура чиито шеф бе Иван Гешев ни отговори, че милиардите са източени и откраднати бъзвъзвратно , но „няма данни за извършени престъпления“! НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

До дни БОЕЦ ще публикуваме всички документи с които разполагаме, за да знае обществото истината“

Разполагаме с над сто страници документи, които в момента са в процес на заличаване на лични данни. От тях е видно, че лично Гешев е инициирал споразумения с ОПГ-та ощетитли бюджета с огромни суми, включително и с обвинените след операция „Наглите“. Става ясно също, че Гешев лично  се е намесвал в разследвания, по които има събрани категорични доказателства за вината на уличените в ДДС измами и след неговата намеса делата са прекратени и фактически лицата са оправдани. Става ясна и схемата, която Гешев използва, за да компрометира делата, като ги разделя и отделя материали от тях в други досъдебни производства и в крайна сметка те биват прекратени въпреки огромният труд на следователите и прокурорите по тези дела и събраните доказателства и експертизи. Има и конкретни документи как прокурор Иван Гешев, заедно със защитата на обвиняемия  моли съда да отмени мярка „задържане под стража“ на лице с повдигнати обвинения за данъчни измами в особенно големи размери. 

Затова мафията си избра Гешев за главен прокурор, има поне 16 милиарда причини! 

ОЧАКВАЙТЕ РАЗКРИТИЯТА НА БОЕЦ И ДОКУМЕНТИТЕ ЗА СПОРАЗУМЕНИЯТА НА ГЕШЕВ! А ние очакваме следващите удари и репресии срещу нас. Война е. Война, която мафията обяви на гражданите! 

Гешев – споразумителя и закрилник на мафията!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ.

 

Гражданско движение БОЕЦ

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари