Блъснаха трима пешеходци в Русе

0
Трима пешеходци пострадаха в Русе
Трима пешеходци пострадаха в Русе

На 04.12.2014 г. около 22.40 ч. водач на състав от влекач "Волво" и цистерна при движение в северното платно за движение на бул. "България" в посока кръстовище за ТЕЦ – Русе, на неосветен участък от пътя и валеж от дъжд, блъска пресичащата отляво на дясно пешеходка на 43 години. Вследствие на удара жената е пострадала с две счупени ребра и кръвоизлив в областта на черният дроб. Настанена е в МБАЛ – гр. Русе. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Причините за пътнотранспортното произшествие се изясняват.

На 04.12.14 год. около 17.30 ч. в гр. Русе, на пешеходна пътека на ул. "Мидия Енос", непосредствено преди кръстовището с ул. "Ст. Стамболов" лек автомобил с неустановен регистрационен номер блъска пресичащ от ляво на дясно 73-годишен пешеходец. Непосредствено след пътнотранспортното произшествие мъжът се прибира в дома си, без да посещава лечебно заведение и без да уведомява компетентната служба на МВР. На 05.12.14 год. усеща силни болки в коляното на десния крак и в гърдите. След преглед се установява, че пешеходецът има фрактура в областта на коляното на десния крак и фрактура на 8-мо ребро отдясно. Причината за пътнотранспортното произшествие е нарушаване на правилата за предимство от страна на водача на лекия автомобил.

На 06.12.14 год. около 13.25 часа в гр. Русе на кръстовището на ул. "Г. С. Раковски" и ул. "А. Кънчев" жена -  водач на лек автомобил "Мерцедес" с русенски регистрационен номер при движение назад блъска намиращата се зад автомобила пешеходка на 60 години. В резултат на удара с травма на ляво ходило е пострадала пешеходката. След преглед в МБАЛ – гр. Русе е освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол на водачката е отрицателна. Причината за пътнотранспортното произшествие е неправилно движение на заден ход.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари