Бисер Миланов - кандидат за президент

5
Само този, който опитва абсурдното, е в състояние да постигне невъзможното. Така, че ще се кандидатирам за президент
Само този, който опитва абсурдното, е в състояние да постигне невъзможното. Така, че ще се кандидатирам за президент

"Само този, който опитва абсурдното, е в състояние да постигне невъзможното. Така, че ще се кандидатирам за президент."

Това заяви Бисер Миланов пред Dunavmost.bg. Той е решил да се включи в президентската надпревара и да върне държавата на хората.

Ето и самото обръщение на Бисер Миланов:

"Въпреки предателството и клеветническите твърдения, които претърпях от най-близкия си човек и неговите близки и роднини и неправомерните обвинения в тази посока, които продължават да тежат в обществото, тъй като бяха излъчени в основните телевизии, от които не ми беше дадено право на отговор.

Аз считам, че съм по-силен от всякога, за да се изправя отново срещу всички безобразия в държавата, за които основна роля играе правосъдната система.

Ако бъда избран, ще използвам всичките си правомощия и обществено влияние, за да направя Република България една правова държава, в която всички да сме равни пред закона, защото само така ще живеем в истинска демокрация.

В момента създаваме инициативният комитет, от който ще бъда издигнат. така че апелирам към всички, които искат да вземат участие да се свържат с мен чрез фейсбук профила ми: Бисер Георгиев Миланов. Също така приемам и още предложения и за вицепрезидент.

И не забравяйте член 1 ал. 2 от Конституцията на Република България. Нека да бъдем народ, да се хванем за ръце и да си върнем държавата! Само заедно ще победим!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари