Бимбалов: Борисов излъска егото си над трупа на здравната ни система

1
Радослав Бимбалов: "Днес Бойко с нескрита възбуда ни прочете нещо, което било положителна оценка на МВФ за икономическите мерки на правителството"
Радослав Бимбалов: "Днес Бойко с нескрита възбуда ни прочете нещо, което било положителна оценка на МВФ за икономическите мерки на правителството" Снимка: Фейсбук

Днес Радослав Бимбалов, едно от разпознаваемите лица на рекламния бранш в България, коментира поведението на премиера Бойко Борисов

В личния си профил във фейсбук Бимбалов написа: 

"Днес Бойко с нескрита възбуда ни прочете нещо, което било положителна оценка на МВФ за икономическите мерки на правителството. Със завидно самодоволство премиерът изчете предвидливо подчертани изречения. На моменти гласът му се издигаше в познатото кресчендо, за да подсили ефекта на „похвалите“. Егото му набъбваше като в евтино пор....о.

Вече знам какво му доставя удоволствие. Да лъска собственото си извратено самочувствие над трупа на здравната ни система. Да хвърля порочното си семе на некадърност и аматьорщина над изгнилото туловище на образованието ни. Да втвърдява мръсната си съвест, зяпайки голото ни, поругано правосъдие.

Премиерът ни е откровен фетишист. Не, той не си пада по дамски токчета, забити в пъпа му. Той се възбужда скандално истински от друго - има фетиш към най-уродливото нещо, което може да срещне в живота си.

Фетиш към себе си."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари