Българският народ е казал: "С Мечка мед не се яде"

1
Атанас Атанасов коментира намеренията на служебното правителство да преговаря с "Газпром"
Атанас Атанасов коментира намеренията на служебното правителство да преговаря с "Газпром" Снимка: bTV

Борисов не си дава сметка, че с него никой не иска да говори 

Него не го виждаме като коалиционен партньор. Той не си дава сметка, че с него никой не иска да говори. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ съпредседателят на "Демократична БългарияАтанас Атанасов по повод думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че от сегашните партии е бил в коалиция само с "Да, България" и са работили добре заедно.

Българските граждани трябва да осъзнаят, че на тези избори битката е между реформаторските и реставраторските сили. Реставраторските сили а ГЕРБ и ДПС. Не трябва да забравяме, че преди 2 години българските граждани излязоха по площадите и поискаха отстраняване от власт на корумпираната Борисова държава, заяви Атанасов.

Внушенията, че тези избори нямат значение, защото няма да се случи нищо, обслужват задкулисието, на което е удобно да лови риба в мътна вода. Българската държава има нужда от редовно правителство и работещ парламент. Парламентарната република буксува и това се отразява на цялостния ни живот, отбеляза съпредседателят на "Демократична България".

На миналите избори основният момент беше борбата с корупцията. А сега идва и въпросът за евроатлантическата нагласа на България. За нас членството в НАТО и ЕС винаги е било основен елемент и трябва да се търси механизъм за укрепване на евроатлантическата ориентация на България, посочи той.

Атанас Атанасов коментира намеренията на служебното правителство да преговаря с "Газпром" с думите: "Българският народ е казал: С Мечка мед не се яде".

Българският министър иска да преговаря с "Газпром", а те не казват искат ли да преговарят, като същевременно не си изпълняват договора. Важно е системно да се работи за енергийна независимост. Оттук нататък енергийната сигурност на България трябва да бъде осигурявана от нашите европейски партньори и от САЩ, каза още Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    ники
    Демократична българия собственост и боклука костов тоя изрод иска задкулисно като доган да управлява
  • 2
    3
    sass
    И този американски пропагандатор е включен в действие да хвали българофобията/русофобията! Но българското общество "вкуси" от евроатлантическата безпътица и социален упадък, а влизането насилствено на България в "клуба на богатите" направи българското общество най-бедното в цяла Европа! Докато уродите от сащ си затваряха очите и ползват България като пушечно месо в хибридната им война с Русия, то българите знаем, че сащ е световен агресор, сащ е терористична държава! С лекота извеждаме тезата, че сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир!
  • 6
    2
    Сияна
    Българският народ КАЗВА, че си американски агент/шпионин! Българският народ КАЗВА, че си българоубиец, българомразец! Вие сте виновни България да няма втора атомна централа! Вие сте виновни България да няма газ от Газпром! Вие сте виновни България да не продава газ на останалите страни в Европа, защото сте подлоги на сащ! Вие сте американски представители! ристюфците, мирчефците и атанасофците сте национални предатели на България! Дано никой сънародник не гласува за тези американски агенти/шпиони!
  • 6
    1
    dfgdf
    Само грантополучателите вярват на евроатлантическите ценности и на общата европейска политика на санкциите и на солидарност! Пак народите ще платят цената, а предателите управленци - пак ще заминат за сащ, където беше и горбачоф - убиецът!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари