Азис отказал космически хонорар

0
Азис е вързал тенекия на македонски продуценти
Азис е вързал тенекия на македонски продуценти

Краля на поп фолка Азис е вързал тенекия на македонски продуценти, които са го поканили да изнесе два или три концерта в Австралия срещу космическата сума от 100 000 лева.

Певецът уж приел предложението, но когато комшиите дошли до София за среща с него, не се появил. Без предупреждение фолкаджията просто потънал вдън земя и си изключил телефона, а горките македонци го чакали с повече от атрактивния договор.

Хонорарът му беше много висок, отделно му поемаха всички разходи по транспорта, нощувките и му осигуряваха лимузина и всякакви други екстри“, разкриват запознати.

„Явно е размислил, че не му се пътува 30 часа със самолет или парите вече не го блазнят и интересуват. Има милиони в банковата си сметка и може да си позволи да не работи до края на живота си. Въпреки всичко не се прави така. Можеше да откаже на хората, а не да се скатае и да не се появи“, коментират запознати.

Азис е известен с това, че за разлика от своите колежки във фолк жанра не прави компромиси и отстъпки с хонорара си, а освен това не дава 50% на компанията си, както правят всички пайнерки, отдавайки заслуженото на Митко Пайнера.

Ромът от Костинброд наскоро счупи даже собствения си рекорд, като обяви хонорар от 18 бона само за час пеене плюс 15 минути бис, пише "ХотАрена". Емблематичен е случаят с чалготека в Сливен, където го поканиха за 10 хиляди лева и бяха сигурни, че ще дойде, но той не се появи.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари