Азербайджанската Ванга: Не се безпокойте за бъдещето си. Господ е с вас

1
Още, когато бях на 100 км от България започнах да чувам гласът на Ванга. Каза ми „Аз съм с теб!
Още, когато бях на 100 км от България започнах да чувам гласът на Ванга. Каза ми „Аз съм с теб! Снимка: Булфото

Ясновидката и лечителка Нурида Зулфи гизи Курбанова, наричана „азербайджанската Ванга“ и „Госпожа Ангел“, представи в СофияФеномен“ – филмова фантазия-калейдоскоп, която руският режисьор Михаил Михайлов е направил за нея с авторската музика на Ифет Аскеров. Тя е тук и да посети Рупите, разбира се. Защото един от духовете, с които Нурида разговаря е този на българската пророчица и ненапразно избра 31 януари – рождената дата на Ванга, за да представи лентата си у нас.

„Още, когато бях на 100 км от България започнах да чувам гласът на Ванга. Каза ми „Аз съм с теб!“ и ме обля топлина. Щом влязохме в София, небето се отвори. В този момент си казах, че България и българите ще ме посрещнат с отворени сърца и души, защото имат уникална, много силна енергия. Веднага започнах да пиша книга за бъдещето на вашата страна, защото се почувствах като в собствения си дом“, каза Нурида Курбанова, цитирана от Епицентър.бг.

Изцерителката придобива способностите си, когато на 10-годишна възраст я поразява мълния, докато си играе с топка на двора. Малцина успяват да оживеят след подобно премеждие. Момиченцето е 40 дни в кома, дори решават, че е умряло и го закарват в моргата. Докато е на границата между живота и смъртта, в тялото й се вселява духът на светица, починала преди 4 века. Курбанова започва да чете Корана, да вижда вътрешните органи на хората като на рентген, да усеща болките им и съумява да ги отнема.

Тя има пряка връзка с миналото и бъдещето на всеки, с когото разговаря. За тези нейни дарби е обявена за „Най-добър лечител на Русия за последното десетилетие на ХХ век“ и още цял ред научни титли и награди.

„Не се безпокойте за бъдещето си. Господ е с вас. Щом ви е дал човек като Ванга, значи много обича България. Ще имате вътрешно политически проблеми, но вие, българите, ще се запазите като нация. По вашите земи има много ангели и много силна енергия. Големият проблем на Европа в момента е миграцията. Бежанците ще нарушат цялото й спокойствие. Две години ще бъде сложно. Но след това ще се подчинят на вашите закони. В момента те се чувстват като у дома си и не приемат вашата култура. Искат само на тях да им е добре, без да се интересуват от народопсихологията ви и ще се опитват да ви манипулират“, прогнозира азербайджанската пророчица.

На премиерата на филма си, Нурида получи картина от художника Иван Яхнаджиев и диплом от фондация „Откритие“. В залата, освен многото завладени от необикновените й способности хора, присъстваха още Милица Божинова от „Тоника“, певците Весела Нейнски, и Искрен Пецов, а грузинската половинка от дуета „Назар и Нино“ – Нино Гамгонешвили превеждаше от азерски.

„Земята е най-малката планета и животът на нея е най-кратък. Затова дарът, че си се родил трябва да оползотвориш като правиш добро“, заяви Нурида курбанова.

"Ако липсва духовност, любов и разбирателство, дори държавата да е топла, хората ще са студени. Докато ври вас е обратното – страната ви е студена, но хората са топли. Когато разговарям с духа на Ванга тя винаги ми казва, че бедните държави са обичани от Господ, защото където има богатство, има и много грях. Бъдете щастливи, че България е обичана от Бога. Донесох цялата си обич и я предавам на вас“.

Източник: Епицентър.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари