Аз съм най-подлата майка на света!

0
Днес аз съм най-подлата майка на света! Заведох децата в сладкарница след вечеря...
Днес аз съм най-подлата майка на света! Заведох децата в сладкарница след вечеря...

Преди няколко дни американската писателка и по съвместителство – майка на три деца Джейми Съливан заяви пред целия "Фейсбук", че е най-лошата майка на света.

Много от приятелите и феновете й бяха шокирани, защото при подобно заявление в главата ти идват всякакви мисли. Но този статус всъщност има обяснението си, пише Блиц.

Ето какво пише Джейми:

Днес аз съм най-подлата майка на света! Заведох децата в сладкарница след вечеря. Те си избраха сладолед и чакахме около пет минути, докато дойде нашият ред.

Сервитьорката, на вид около 17-годишна, ни обслужваше. Попита децата какъв сладолед са си избрали и грижливо постави фунийките на всяко едно от тях в ръцете. Но нито едно от децата ми дори не я погледна. Нито едно не й каза благодаря. Нито на нея, нито на мен. Като че ли всичко това се разбира от само себе си.

Аз преброих до десет, но децата излязоха със сладоледите си през вратата, като че ли нищо особено не се е случило. Погледнах сервитьорката, погледите ни се срещнаха и като че ли и на двете в този момент ни дойде една и съща мисъл. Тогава тръгнах след децата на улицата, взех им сладоледите и за техен голям ужас ги изхвърлих в кошчето за боклук. Разбира се и тримата в този момент изпаднаха в истерия, но аз чаках. Тихо. Спокойно. Докато не разбраха какво искам да им кажа.

Когато се успокоиха, им обясних, че един прекрасен ден, ако имат късмет, може би и те ще работят също като това момиче. И ако някой от тях стане сервитьор, аз се надявам, че другите хора ще ги забелязват. Ще ги погледнат в очите и ще им кажат – благодаря! Защото в това се състои елементарното човешко достойнство. Така че днес аз съм най-подлата майка на света!

Този пост провокира в мрежата бурно обсъждане на въпроса правилно ли е постъпила Джейми Съливан. Някои от потребителите коментираха, че тя е страхотна, защото самите те са работили в ресторант и са се сблъсквали с подобно отношение.

А други твърдяха, че тази постъпка е била за децата шок, който ще запомнят за дълго.

Този случай е от Америка, но и в България можем да се сблъскаме с подобно отношение. Дали постъпката на Джейми все пак е била правилна?

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари