Автошествие тръгна “По пътя на корупцията на Бойко Борисов”

3
Шествието ще завърши пред сградата на Министерския съвет, където ще бъде връчен символичен билет за Барселона на премиера Борисов
Шествието ще завърши пред сградата на Министерския съвет, където ще бъде връчен символичен билет за Барселона на премиера Борисов Видео: Фейсбук

Шествието е организирано от "Движение ЗАЕДНО за промяна". Началната му точка бе Националния исторически музей в кв. Бояна

Автомобилите преминаха покрай "Булгартабак", Министерство на спорта, Министерството на финансите, Министерството на икономиката, Министерство на здравеопазването, Съдебната палата, посолствата на Франция и Германия и ще завърши пред сградата на Министерския съвет, където ще бъде връчен символичен билет за Барселона на премиера Борисов, предава FROG NEWS

Ето и какви са мотивите за спирките на автошествието, посочени от организаторите:

2. Булгартабак (ул. Граф Игнатиев 62) - Да запитаме защо Гешев не разследва затриването на цял един сектор в икономиката от страна на Пеевски със съдействието на Борисов?

3. Министерство на спорта (бул. „Васил Левски“ 75) – Да попитаме Красен Крадев колко пари открадна от Колодрума в Пловдив и спортните зали, КОЙ определи новите шефове на Тотото и защо българския спорт по време на управлението на Кралев достигна дъното и държави като Косово и Фариорски острови имат по-добри спортни постижения от нас.

4. Министерство на Финансите и Министерство на икономиката (ул. „Георги С. Раковски“ 102) – Да попитаме вярно ли е, че исканията на правителството към Фолксваген са били рекетьорски – задължително купуване на парцели от близки на властта лица и изискване за представители в управлението на завода от страна на мафията? Да попитаме кой пропусна 700-те милиона такси от Божков и колко по 500 евро Божков е дал на Шехерезада да занесе на Горанов и Борисов? Да попитаме какво стана с приоритетния инвестиционен проект на Стивън Ло – Света София, който предвиждаше изграждане на развлекателен комплекс до гр. Елин Пелин с обща стойност на инвестицията – 1,6 млрд. лв.

5. Министерство на здравеопазването (пл. „Света Неделя“ 5) – Да попитаме кой ще понесе отговорността за всяването на паника сред населението във връзка с ковид-19, неадекватните мерки – отворени дискотеки и затворени/отворени стадиони и къде са безплатните предпазни средства (маски), които държавата трябва да предостави съгласно чл. 63 от Закона за здравето? Защо ПСР тестовете не са безплатни?

6. Съдебна палата (бул. „Витоша“ 2) – Да попитаме главния прокурор Иван Гешев защо не разследва произхода на пачките в чекмеджето на Борисов и редно ли е главния прокурор на най-бедната държава в ЕС да купува с държавни пари джипове за 210 000 лв. един брой.

7. Посолство на Франция (ул. „Оборище“ 28) – Да запитаме френския посланик докога френските политици и граждани ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

8. Посолство на ФРГ (ул. „Фредерик Жолио Кюри“ 25) - Да запитаме немския посланик докога немските политици и граждани ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари