Асфалтират улица в Ловеч, заради посещение на министър, после махат асфалта

0

В Ловеч се случи нещо доста абсурдно.

Улица в "квартала на надеждата" е била настлана с асфалт за посещението на министъра на образованието Красимир Вълчев, а след визитата му настилката е премахната.

За случая съобщи Александра Енева, общински съветник от ГЕРБ. На 12 декември просветният министър Красимир Велчев пристига в Ловеч, за да открие ремонтирания физкултурен салон в основно училище "Св. св. Кирил и Методий" в кв. "Гозница". Кварталът е краен, а улиците му са в окаян вид. За да не се изложат пред министъра общината спешно преасфалтира ул. "Пано Рогозаров", която е осеяна с дупки и има нужда от ремонт, пише mediapool.bg

Министърът обаче си отива и машина минава и премахва асфалта от улицата. "Правим път за министъра на образованието, а след него си събираме асфалта. За чия сметка, кой е изпълнител и законосъобразно ли е при положение, че точно тази обществена поръчка се жали в момента?!!!", пита Александра Енева.

До момента кметът на Ловеч Корнелия Маринова не е коментирала странния случай. На страницата на общината в интернeт събитието е отразено така:

"Официално на 12 декември бе открит ремонтиран спортен салон в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в кв. „Гозница“ в Ловеч. Лентата прерязаха Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, и Валя Тодорова, директор на училището. Сред гостите бяха Ловчанският митрополит Гавриил, Еленко Начев – началник РУО Ловеч, Венцислав Христов, зам.-кмет на Община Ловеч, представители на изпълнителите, гости и приятели на училището".

Източник: mediapool.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари