Арман Бабикян: Изчакването на избори не е достатъчно, възмущаването няма да спре

0
Датата 28 март за изборите е добра от една страна, от друга не
Датата 28 март за изборите е добра от една страна, от друга не

Трябва да си дадем ясна сметка за това дали ще продължим да търпим начина, по който ни се случва животът по разпореждане на един човек в джипка

Гаранции за протичане на изборния процес, че здравето на хората няма да бъде застрашено. Осигуряване на възможност да не бъдат правени фалшификации. Тези две неща трябва да се гарантират при провеждането на парламентарния вот според пиар експерта Арман Бабикян, който е част от „Отровното трио“. Пред БНР той коментира:

Датата 28 март е добра от една страна, от друга не. От гледна точка на това, че режимът на Борисов трябва час по-скоро да си отиде, е добра. От друга страна, ако властта не може да осигури това, за което говорихме, ще се срине избирателната активност... Все пак парламентът традиционно е с най-ниска популярност и доверие. При сринато доверие в институциите, кой отговорен човек би имал интерес от това да имаме мандати с по-ниска представителност... Трябва да се вземе мъдро решение и то е в ръцете на държавния глава“.

В предаването „12+3“ Бабикян допълни:

Начинът, по който властта се „справя“ с коронавируса и ни сервира нереформираната здравна система, са взаимосвързани и за да се справим с който и да е аспект от живота ни, на нас ни трябва друго управление - модерно, адекватно и отговорно. Трябва да си дадем ясна сметка за това дали ще продължим да търпим начина, по който ни се случва животът по разпореждане на един човек в джипка“.

Той увери, че ще се продължи с акциите, „защото не сме спрели да бъдем граждани, напротив - работата на гражданите е да дават ясен сигнал какво приемат и какво не приемат от действията на властта“.

Простото изчакване на избори не е достатъчно, възмущаването ни продължава и няма да спре“.

Интервюто с Арман Бабикян можете да чуете в звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари