Антон Тодоров: Властта е твърде толерантна

0
Ние искаме Елена Йончева да върне 700 000 лева, взети от предприятия за филми, в които тя търчи и се мятат бомби, заяви депутатът
Ние искаме Елена Йончева да върне 700 000 лева, взети от предприятия за филми, в които тя търчи и се мятат бомби, заяви депутатът Снимка: Канал 3

Властта е твърде толерантна. Не е добре за една жена като Елена Йончева да злобее по тоя начин, не е нормално и приемливо. Това, което чух като аргументация от нея, не беше организирано с някакви доказателства. Това е фейк партия начело с фейк лидер и фейк ръководство, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3, Антон Тодоров.

Има една хубава японска поговорка „когато пиеш, мисли за извора”. Слушам Елена Йонева как говори за заплатите на депутатите, а в същото време е взимала пари. Тя се държи така сякаш някой я е нападнал. Има в природата животни, които като ги е страх, крещят, каза още той.

Ние искаме Елена Йончева да върне 700 000 лева, взети от предприятия за филми, в които тя търчи и се мятат бомби. Смятам, че тя е изключително надценен журналист. Възможно ли е лидера на БСП да покаже личен пример като върне парите от Техноимпекс. Нека ги депозира и да покаже, че най-големия й грях е тази приватизация. Нека практикува това, което изповядва, да даде тези пари на майките, категоричен беше Тодоров.

Лидери на БСП в Перник бяха хванати с камера да снимат кадри от задръстванията и от затварянето на магистрали. Лидера на младежкото БСП в Чирпан, който протестира срещу цената на горивата. Самата Корнелия каза на своите кметове „давайте да ги сваляме”, каза още той.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари