Ако се върнем на власт ще продължим санирането

0
Лиляна Павлова обеща, че ще направи старите блокове по-топли и уютни
Лиляна Павлова обеща, че ще направи старите блокове по-топли и уютни Снимка: БГНЕС

Лиляна Павлова обеща, че ще направи старите блокове по-топли и уютни.

В момента програмата за енергийна ефективност е спряна. Но ако ни гласувате доверие, ще гарантираме нейното продължаване, защото така ще удължим живота на старите блокове, ще ги направим по-топли и уютни.

Това заяви на среща с етажни собственици в Провадия Лиляна Павлова.

По думите ѝ социалният и икономическият ефект на програмата са безспорни, защото освен ползата за етажните собственици, осигурява работа и за много малки и средни фирми. Местни жители споделиха административните трудности, които срещат заради липсата на съдействие за санирането от страна на общинското ръководство в Провадия.

Лиляна Павлова разясни процедурите през сдружението на етажните собственици и опроверга обвиненията, че държавата спира местните европроекти.

„Никога не сме делили общините. За да има еврофинансиране, трябва да се кандидатства и община Суворово например е типичен пример за това, тъй като там се изградиха с европейско финансиране и ВиК проекти, и спортна зала, и стадион”, припомни Павлова.

„Хората искат справедливост, затова предвиждаме по-бързо съдебно производство, полицейско присъствие във всяко населено място, намаляване на бюрократичната тежест”, заяви още Лиляна Павлова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари