Акад. Петър Иванов: България умира, Бог да я прости!

3
Това за което 20 години биех камбаната, чак сега се призна официално
Това за което 20 години биех камбаната, чак сега се призна официално

ТОВА, ЗА КОЕТО 20 ГОДИНИ БИЕХ КАМБАНАТА, ЧАК СЕГА СЕ ПРИЗНАВА ОФИЦИАЛНО: БЪЛГАРИЯ УМИРА, БОГ ДА Я ПРОСТИ!

Тези мои книги, някои от които са издадени още преди 10 години, стотиците ми статии, студии, лекции, ТВ интервюта, вестникарски публикации, многобройните текстове в Мрежата, изследванията на неказионния Демографски институт, чийто директор съм аз, грешният, десетките демографски семинари под мое ръководство с участието на най-видните български учени-демографи, както и ежедневната ми ангажираност с демографския проблем на Отечеството, досега срещаха, уви, само неразбиране, несъгласие, отпор, хули, ирония, подигравки и реална администативна, институционална, политическа и всякаква съпротива от страна на посткомунистически държавни субекти като БАН, НСИ, Правителство, Президентство, БНТ, БНР и др, а също така и от слугинско ориентираните към властта всякакви частни медии. 

Темата за Демографската катастрофа беше табуирана от БСП, ГЕРБ, ДПС и безбройните измекярски партии, беше игнорирана от управляващите, защото от нея нищо не може да се открадне, тя не е като строеж на магистрали и спортни зали, като саниране, като ремонти на ремонти на ремонти.
Спрямо моите демографски изследвания, анализи и публикации, както и спрямо мен самия, години наред одъртели агенти на ДС и комунисти, разни застреляни “учени” от БАН, наследили там постовете на майките си, тъпи пишман политици и глуповати директори-калинки и цветарки се упражняваха в “мухльовска ненавист” (термин на Хулио Кортасар), подкрепяни от странното съдружие на гербаджии, социалисти, доганисти и хора на Далаверко, Перко и Посерко.

Разни Хасановци, Калфини, Султанки, “професорки” антонетки и ямболски цигани “отговаряха” за демографката политика, крадяха пари от бюджета персонално и чрез фирмите и НПО-тата си, и... не правеха нищо.

Чак сега, 20 години по-късно, няма как, се обяви официално и публично това, което аз упорито прокламирах толкова дълго:

България умира, и, умирайки, тя се циганизира и ислямизира!

Чак сега хора на самия НСИ установиха, че циганите у нас не били 320 хиляди, и не намалявали, а били много повече от милион и щели съвсем скоро да станат една четвърт от населението, а после - четири четвърти.

Чак сега се разбра официално, че българският етнос изчезва с невероятна бързина (броят на българите намалява с 310 на ден) и се заменя с етноса на братята цигани, дали толкова много за просперитета ни, (те се увеличават с 90 души всеки ден).

Хубаво, че официалните данни вече се публикуваха! И какво от това? 

Нищо. 

Никакви мерки срещу Демографската катастрофа! 

Даже напротив, тъпанарите в Парламента и в Правителството на Баце измислиха, и продължават да измислят, страхотни наказания и санкции за българските майки.

Последно от мен, да го знаете:

България не умира, тя в демографски план (годишно 110 000 умирания, само 60 000 раждания и 30-50 000 емигрирания) сега, в резултат на гербаджийското нефелно и крадливо управление, е вече покойница! Покойница в клинична демографска смърт!

Бог да прости България!

Акад. Петър Иванов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари