6 зодии, които не стават за лидери

1
Има хора, на които просто не им е в кръвта да дават заповеди, да водят другите и да се заемат с организация
Има хора, на които просто не им е в кръвта да дават заповеди, да водят другите и да се заемат с организация Снимка: Thinkstock

Има родени лидери, но има и хора, на които просто не им е в кръвта да дават заповеди, да водят другите и да се заемат с организация.

Ето и кои са зодиите, на които им е трудно да развият лидерски умения.

Близнаци

Те са разумни и чувствителни знаци, често потъват в мисли. Но се чувстват несигурни, имат свои комплекси и дори да се показват като уверени - рядко са такива. Просто сами усещат, че не са родени за това.

Водолей

За тях да са лидери не е мечта. не желаят да стават такива, затова и няма как да станат. Ако им се наложи да влязат в подобна роля, са отегчени и им липсва вдъхновение. Добри са в организирането и планирането, но не мислят, че им подхода ролята на авторитет.

Риби

Проблемът на Рибите е, че плачат много, чувствителни и емоционални са, всичко може да ги разстрои, да ги нарани и натъжи. Няма да издържат на голямо напрежение и ще се сринат, ако станат свидетели на манипулации, интриги и т.н. Не знаят как да понесат това.

Рак

Раците не изпитват желание да са лидери. Те се чувстват толкова добре вкъщи, в своята крепост, че не могат да си представят да прекарват много време навън, да се отдават повече на други неща, отколкото на семейството. В социалните мрежи са много активни, но в реалния живот не биха заели водеща позиция.

Скорпион

Обичат да заповядват на другите, но да са лидери им се струва като загуба на време и ги отегчава.Нямат нито поведението, нито егото на лидерите, възприемат се повече като герои, като търсачи на любов или дори на опасности. А и предпочитат да са сами, не да се занимават с много хора.

Дева

Те искат да водят тълпата, имат визия, идеи, прекрасни организатори са. Знаят, че заслужават да постигнат много. Но се панират лесно и бързо, притесняват се, дори за най-малките грешки. Нетърпеливи са и трудно ще се справят с многото различни мнения, вярват само на своето.

Източник: teenproblem.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари