Бербатов дебютира с реми в Индия

0

Димитър Бербатов дебютира официално в индийския футбол с нулево реми на неговия Керала Бластърс срещу шампиона Атлетико де Колката в мач от първия кръг на първенството.

Нашият голмайстор игра пълни 90 минути и в края си изработи голово положение, но не успя да реализира, информира Sportal.bg.

Първото полувреме предложи сравнително равностойна игра с повече опасности пред вратата на домакините. Вратарят на “жълтите” Рачубка показа класа в 13-ата минута, когато спаси очи в очи с нападател на гостите. В 20-ата стражът на Керала отново се намеси след шут от дистанция на Куки. В 28-ата подаването беше насочено към Бербатов, но вратарят на Колката излезе разчетено и игра с топката.В края на полувремето домакините натиснаха. В 43-ата топката беше центрирана към Бербатов, но българинът не стигна до нея, след като вратарят скочи по-високо и изби. 

След почивката Бербатов се върна по-назад и влезе в ролята на организатор на играта. Гостуващият тим, воден от Теди Шерингам, беше натиснат и в началото на втората част. В 50-ата минута стражът на АТК се намеси след опасен удар. След силния домакински старт на втората част тимът на Колката заигра по-активно. В рамките на няколко минути гостите първо удариха греда и не можа да направят добавка, а след това нападател на АТК изпусна страхотен шанс от пет метра. В 91-ата се откри шанс пред българина. Бербо се пласира най-добре при корнер, но ударът му с глава не беше достатъчно силен и вратарят се справи. За играч на мача беше избран сръбският централен защитник на домакините Неманя Лакич Пешич

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари