Убиха български тираджия във Франция

0
40-годишен български шофьор е намерен мъртъв в камиона си във Франция
40-годишен български шофьор е намерен мъртъв в камиона си във Франция

40-годишен български шофьор е намерен мъртъв в камиона си във Франция, съобщиха местните медии.

Превозното средство е било паркирано в отбивка на магистрала А7 край град Виен, департамент Изер, съобщават колегите от испанския вестник “Нова дума”.

Според местната прокуратура, която даде пресконференция на 10 юни, мъжът е убит, тъй като при аутопсията са открити следи от насилие по тялото му, които не са забелязани при откриването на трупа.

„Аутопсията, която бе извършена тази сутрин, показа удари, които не са били видени по време на първоначалния оглед. Ясно е, че шофьорът е бил убит“, заяви пред АФП Матю Бурет – прокурор във Виен.

Мъртвият българин е намерен в кабината на камиона си около 21,30 ч. на 8 юни, след като негови колеги от испанската фирма, за която работел, тръгнали да го търсят, притеснени, че от няколко дни нямат връзка.

Камионът е бил паркиран на територията на Grande Borne и според властите 40-годишният мъж, чиято самоличност официално не е разкрита, е починал няколко дни преди намирането на тялото. Курсът на шофьора е бил от Испания до Германия, като е трябвало да достави стоката, която транспортира, в Хамбург.

Разследването на полицията във Виен продължава, като основната версия, по която работят властите, е убийство. Според източници от полицията районът, където е станало престъплението, е доста опасен. Повече подробности не се съобщават, тъй като са следствена тайна.

Сметката за помощ на семейството е в местната  Bankia с номер ES39 2038 6366 1830 0097 9967 и е на името на съпругата на починалия шофьор – Кремена Цветанова Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари