Звездата на хип-хопа Реми Тоин идва в Русе

3
Тоин ще танцува с балет "Мираж"
Тоин ще танцува с балет "Мираж" Снимка: Мира Дерменджиева, Webcafe

Звездата на хип-хопа Реми Тоин ще работи в Русе с танцьорите от формация за модерен балет „Мираж“.

Момичетата на хореографа Наталия Томова ще имат на 30 май, понеделник, два уъркшопа с талантливия българин от нигерийски произход, който е любимец на публиката, предава Русе Медиа.

Реми Тоин е един от най-популярните танцьори в страната, който стигна до финала на едно от изданията на „България търси талант“. Той води класове по хип-хоп и R&В и поставя собствени хореографии. Казва, че за тях не се вдъхновява от музиката, а от онези майстори на танца, които определя като по-добри в нещата, които измислят.

Реми Тоин живее в София. Стартира с бибойнг, или така наречения брейк през 2007 година, а по-късно усвоява и хип-хоп. Носител е на награди за „All Styles“, „Hip-hop“ и „В-boying“ състезания, като го канят и да бъде жури в тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Мръсен Русенец
    Literally who?
  • 13
    1
    русенец
    Прилича ми на кореняк софиянец, от екваториалните квартали на София.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари