Звезда от „Гладиатор” почина внезапно

1
Шотландският актьор Майк Мичъл е починал от сърдечен удар, докато е бил на яхтата си в Турция
Шотландският актьор Майк Мичъл е починал от сърдечен удар, докато е бил на яхтата си в Турция

Шотландският актьор Майк Мичъл е починал от сърдечен удар, докато е бил на яхтата си в Турция

Шотландският актьор Майк Мичъл, известен с ролите си във филмите „Гладиатор” и „Смело сърце”, е починал на 65-годишна възраст в югозападния турски курорт Фетие, предаде Франс прес, позовавайки се на местни медии.

В петък представител на Мичъл сподели пред сайта Ти Ем Зет (TMZ) потвърди, че актьорът е починал от сърдечен удар, докато е бил на яхтата си в Турция. Той е живеел на борда заедно със съпругата си Дениз.

Неговият мениджър споделя, цитиран от сп. „Пийпъл” (People): „Внезапната смърт на един честен човек, истински актьор, истински приятел, мой скъп приятел, не натъжава дълбоко. За мен винаги е било чест да бъда твой мениджър. Възможността да те опозная и да спечеля приятелството ти е безценно. Почивай в мир”.

Кариерата на Майк Мичъл започва като бодибилдър, като той печели много титли и награди. Той печели титлата Мистър Вселена, преди по-късно да спечели няколко световни титли на Световната фитнес федерация.

По-късно Мичъл играе в няколко филма, включително невероятните „Смело Сърце” на Мел Гибсън през 1995 г. и „Гладиатор” на Ридли Скот през 2000 г. След това има участия и в други филми като филмът от поредицата за Джеймс Бонд „007 Координати: Скайфол”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари