Зверско убийство потресе Пловдив

0
Открито е тялото на мъж в апартамента му в Столипиново
Открито е тялото на мъж в апартамента му в Столипиново

Син уби баща си в Столипиново. Мъжът, извършил тежкото престъпление, вече е задържан от служители на ОДМВР - Пловдив, предаде Traffic News.

Около 1 часа тази нощ в полицията бил получен сигнал за открито безжизнено тяло в апартамент на улица "Ландос" в пловдивския квартал "Столипиново". Убитият е 55-годишен мъж, собственик на апартамента. На местопроизшествието са изпратени полицейски екипи, както и съдебен лекар.

При първоначалния оглед било установено, че смъртта на мъжа е настъпила от нанесени прободни рани в областта на гърдите. Веднага стартирало разследване, в които се включили служители на отдел „Криминална полиция”, Базовата научно-техническа лаборатория към областната дирекция и Шесто районното управление.

Бил установен и задържан извършителят на тежкото престъпление – собственият син на жертвата. Става дума за криминално проявен мъж на 21 години. Според първоначалната информация, двамата се скарали и скандалът бил последване от нанасяне на фаталните удари с нож.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари