Зуека и Рачков в сериал "Полицаите от края на града"

0
Много смях, екшън и любими родни актьори в първата полицейска комедия у нас
Много смях, екшън и любими родни актьори в първата полицейска комедия у нас Снимка: Нова телевизия

Много смях, екшън и любими родни актьори ще радват зрителите на новия български сериал "Полицаите от края на града".

В началото на следващата година зрителите ще могат да се забавляват с първата полицейска комедия у нас.

"Полицаите от края на града" ще се изпълчва по Нова телевизия и ще събере на едно място някои от най-популярните български комици-  Герасим Георгиев-Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Заедно с добре познатите лица ще видим и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичните звезди Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Продуцент на сериала е Global Films.

"Това е една много близка до нас забавна полицейска история, която ще събере пред екрана различни поколения. Всички се шегуваме с темата, има стотици вицове за полицията, обичаме полицейските комедии. В "Полицаите от края на града" има всичко от живота – служебни неволи, абсурдни ситуации, приятелство, любов,  разказани по забавен начин. Удоволствие е да работя с тези актьори и с този екип, на които имам пълно доверие, и вярвам,  че ще се получи страхотен сериал”, заяви продуцентът Магърдич Халваджиян пред "Нова телевизия".

Сериалът е творческа адаптация на хитовата испанска поредица "Los hombres de Paco", която оживява в българската реалност. Сюжетът ще пренесе зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми вместо да предлагат решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари