Златните момичета: За нас е голямо удоволствие да играем пред родна публика!

0
Надяваме се да спечелим още медали, заяви надяваме да спечелим още медали
Надяваме се да спечелим още медали, заяви надяваме да спечелим още медали Видео: bTV

"Пред родна публика е много тежко да се играе. Доволна съм, че успяха много умно да си изиграят съчетанията", каза треньорът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Весела Димитрова след края на многобоя от Световната купа в София.

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирянова и Ерика Зафирова изиграха с лека грешка смесеното съчетание с обръчи и бухалки, но въпреки това не оставиха съмнение за класата си и заслужено се окичиха със златните медали.

"Допуснахме една грешка, която се надявам, че ще отстраним. Много са пораснали в тази насока. Играят много по-умно, вече са зрели и аз съм доволна, че се представят добре.", добави специалистката пред bTV.

"Мисля да направя леки промени в едното съчетание, в другото нищо няма да пипаме. Въпрос на работа е, за да добием още по-голяма сигурност и увереност за следващите стартове", каза още Димитрова.

Ерика Зафирова, която замени в ансамбъла контузената Елена Бинева, за първи път се представи пред родна публика.

"Беше ми страшно приятно. За мен е голямо удоволствие да играя пред родна публика. За първи път играя на Световната купа в София, а чувството е уникално.", каза грацията.

Момичетата от ансамбъла показаха страхотни нови трика в жълто за съчетанието си по музика от саундтрака на филма "Най-великият шоумен".

"Триката са изцяло съобразени със стила на двете музики и с характера на композициите. Надявам се да са се харесали на всички", добави Весела Димитрова.

В неделя грациите ни ще се борят за медалите на отделните уреди: "Утре ще се стараем да изиграем съчетанията по още по-добър начин, ще се насладим на прекрасната атмосфера в залата и се надяваме да спечелим още медали.", завърши Мадлен Радуканова.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари