Жената, запалена от мъжа си, е починала тази сутрин

9
Борбата за спасяването на обгорялата е продължила около ден и половина, но изгарянията от 95% са били несъвместими с живота
Борбата за спасяването на обгорялата е продължила около ден и половина, но изгарянията от 95% са били несъвместими с живота Снимка: Архив

Запалената Татяна Петрова от врачанското село Три Кладенци е починала, пише агенция BulNews

Както вчера ви съобщихме, 45-годишната Татяна бе запалена от мъжа си Николай Петров, който е от ромски произход. Във вторник вечерта той я изчакал да заспи, след което я залял със запалителна течност и я подпалил. Тя направила опит да загаси пламъците, като излязла в двора на къщата им, откъдето писъците ѝ огласили цялото село.

Съсед на семейството видял зловещата картина и веднага се обадил в полицията. Татяна била откарана първоначално във врачанската болница. Малко по-късно е транспортирана за лечение в “Пирогов” в много тежко състояние. Въпреки усилията, положени от медиците, жената е издъхнала тази сутрин. Борбата за спасяването на обгорялата е продължила около ден и половина, но изгарянията от 95% са били несъвместими с живота.

Веднага след зверството Николай Петров избягал и се укрил. По следите му тръгнали полицаи, които успели да го арестуват вчера сутринта в пристройка на изоставена къща край село Три кладенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари