Жената с бастуна от ”Орлов мост” подкрепя Валери Симеонов още през 2018 година

2
Лиляна Тодорова остро критикува майките на деца с увреждания, когато те искаха оставката на Валери Симеонов
Лиляна Тодорова остро критикува майките на деца с увреждания, когато те искаха оставката на Валери Симеонов

Лиляна Тодорова, която стана известна като жената с бастуна от ”Орлов мост”, остро критикува през 2018 г. майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива”, когато те искаха оставката на Валери Симеонов заради грозната му обида към тях

Това се вижда от репортаж, в който тя е представена като ”обикновена гражданка” от столицата. Това разкри Димитър Байрактаров, който публикува видеото с Тодорова от преди две години със следния коментар:

"Прийомите на Валерко са ми до болка познати! Вижте добре тази дама! Репортажът е от октомври месец 2018 г., по това време майките на децата с увреждания протестираха срещу лицето Валери Симеонов. Две години по-късно същата дама вече се представя за жител от провинцията и с бастун в ръка изразява недоволство срещу протестиращите на "Орлов мост". Дадено е началото на активното мероприятие! Сценариста и режисьора вече знаете кой е. Бъдете здрави."

Само преди няколко дни същата жена бе заснета от много камери как обикаля около палатките на протестиращите на "Орлов мост", а след реакция на един от тях, той бе удрян от полицаи и задържан за 72 часа в ареста.

От репортажа от 2018 г. става ясно, че Тодорова сама е потърсила телевизия "СКАТ", за да изкаже мнението си.

Припомняме, че през 2018 г. Валери Симеонов, тогава вицепремиер, нарече майките на деца с увреждания "кресливи жени с уж болни деца", което предизвика протестите им и исканията за оставката му, която в крайна сметка бе подадена. Вижте какво казва Тодорова срещу майките тогава и категоричната ѝ позиция, че застава зад думите на Симеонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари