Жена роди близнаци след 15-годишна битка да стане майка и след тежко изкаран COVID-19

0
Щастливият баща Борислав си спомня трудния път, който са изминали със съпругата си Янислава
Щастливият баща Борислав си спомня трудния път, който са изминали със съпругата си Янислава

Жена роди близнаци след 15-годишна битка да стане майка и след тежко изкаран COVID-19

Снимки запечатват първите глътки въздух на Константин и Христо. Бебетата са дълго чакани, идват след поредица от неуспешни бременности и инвитро процедури.

Докато се черпи с приятели, щастливият баща Борислав си спомня трудния път, който са изминали със съпругата си Янислава, разказва bTV 

 Особено момента, в който тя е бременна с близнаците и се заразява с COVID-19. Приемат я в „Пирогов“, където стига до кислородотерапия.

Спомня си, че повечето болници са били пълни и трудно намrрат място за съпругата му.

Близнаците проплакват в болница „Надежда“, където лекарите извършват и успешната инвитро процедура. До щастливата развръзка се стига и благодарение на Фондация „Майки за донорството“, която събира нужните средства за процедурата с донорска клетка.

Раждането минава леко, близнаците се здрави. Заради мерките в епидемията бащата не може да влезе в болницата, за да види бебетата. Радва се на техните снимки, които получава на телефона си.

Споделя, че е бил уплашен за жена си и децата. По думите му те са най-красивото нещо, което е виждал. Борислав няма търпение да прегърне съпругата си и близнаците, за които казва, че са повече от сбъдната мечта.

Вероятно майката и близнаците ще бъдат изписани в края на тази седмица. Така че до денят на най-чаканата семейна прегръдка, оставят само няколко дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари