Жена "подарява" дома си срещу грижа за кучета в Дупница

1

Дупничанка е готова да „подари“ апартамента си срещу грижа за две изстрадали кучета.

Само преди ден нестандартната обява буквално взриви социалните мрежи от въпроси. В същност обявата е публикувана от Василена Николова, която е готова да отдаде апартамента си на символична цена или дори да го предостави безвъзмездно за някой, който е решен да се грижи за две кучета.

ОТДАВАМ по наем обзаведен апартамент на символична сума и грижа към двама обитатели вътре. Намира се на 7-8 мин пеша от центъра, на 10 метра от училище и на още толкова от детска градина“, написа Василена Николова, предава Монитор.

Преди около 3 години младата жена успява да спаси от сигурна смърт две кучета – Моли и Зъбъл.

И двете кученца съм прибрала от улицата. Едното беше толкова бито и ритано, че му бяха изпочупили зъбите. Претърпя тежка операция и сега вече е добре. Тя е немски шпиц и вероятно просто в един момент е станала ненужна на собствениците му. Другото куче – Моли, също има своята тежка съдба. Ражда под контейнер за боклук, убиват и смазват кученцата й, а тя не се отделяше и за миг от тях. Беше решила да се предаде и да умре. Взех и нея. Сега и на двете търся дом, но без резултат“, обяснява младата дупничанка.

Заради ангажираността си тя решава да отдаде жилището си под наем срещу символична сума, за да има кой да е плътно до Зъбъл и Моли.

Аз от сутрин до вечер съм на работа. Не искам да ги оставям кученцата самички по цял ден. Те имат нужда от разходка, от грижи. Ако някой реши да вземе апартамента аз също ще помагам. Да си призная най-голямата ми мечта е да намеря дом на тези две прекрасни същества“, обяснява Василена, която не веднъж е помагала на бедстващи животни от Дупница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари