Жена "излетя" с колата си от пътя за Лилково, мотористи ѝ се притекоха на помощ

1

За щастие инцидентът се е разминал без пострадали и сериозни повреди по автомобила

Пловдивчанката Таня Бобчева се размина на косъм от сериозен инцидент след като автомобилът ѝ излезе от пътя и се озова в канавката.

Инцидентът се случи на новия път за Лилково, който още не е напълно довършен и обезопасен. Макар че асфалтът е нов, липсват мантинели и не са поставени ограничения, информира TrafficNews.

За щастие инцидентът се е разминал без пострадали и сериозни повреди по автомобила. Група мотористи са се притекли на помощ и с общия усилия са върнали автомобилът на пътя.

В социалните мрежи Таня споделя, че всички са добре и няма щети освен повишения адреналин. Тя благодари и на мотористите за оказаната помощ.

Припомняме, че наскоро Таня организира Благотворителен концерт и изложба в 170-годишната църква „Св. Харалампий“ в Храбрино. Целта беше със събраните средства да се спасят стенописите на храма, пострадали от неумолимия ход на времето. Таня Бобчева от години е поела инициативата да съхрани паметта и целостта на Божията обител в селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари