Жана Бергендорф пристана на „Пайнер“

1
Отличничката от X Factor изненада феновете си
Отличничката от X Factor изненада феновете си

Отличничката от X Factor Жана Бергендорф изненада феновете си, след като преустанови музикалната си пауза с песен, продуцирана от „Пайнер“.

Своеобразният трансфер не е представлява тотален обрат в жанровите предпочитания на звездата, а се дължи на това, че дуетната й половинка Дамян Попов е част от каталога на компанията.

Парчето им носи заглавието „Едно“ и гравитира предимно в поп и R'n'B стилистиката. В рамките на само два дни официалният видеоклип към него (дело на Люси Иларионов) пък привлече любопитството на над 65 хиляди меломани.

„Жана в пайнер?! Всичко видях вече“ и „Страхотна поп песен. Жана е супер, красив глас, радвам се да чуя нова песен от нея" гласят част от коментарите на феновете онлайн. Мнозина от тях изразяват и надеждата си, че близо година, след като представи България на Евровизия заедно с групата Equinox, Жана ще се събере с останалите музиканти от нея - Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, за нова продукция. Припомняме, че миналото лято те обявиха, че работят по съвместен албум, продуциран от Universal.

Бергендорф не е първата поп звезда, пристанала на "Пайнер" заради Дамян Попов. Преди две години певецът се разписа и с дуетно парче с Дивна – "Твоето момче".

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари