Зеленски: Войната ще свърши, когато Украйна върне всичко свое

1
Украинският президент проведе онлайн чат със студенти от водещи френски университети
Украинският президент проведе онлайн чат със студенти от водещи френски университети

Украинският президент проведе онлайн чат със студенти от водещи френски университети

Войната в Украйна ще свърши, когато върнем всичко свое - своите хора и територии. Това каза президентът на страната Володимир Зеленски по време на онлайн чат със студенти от водещи френски университети.

Войната ще приключи за украинския народ само когато върнем това, което е наше. Казвам откровено: не ни трябва твърде много... Ние искаме да върнем мира в нашата държава, на нашата земя. Русия отне и окупира всичките ни права: правото на нашата земя, правото на избор, дори правото ни на живот", каза още Зеленски, предаде БГНЕС.

Зеленски допълни, че всички преговори оттук нататък ще се водят, само след като Русия разбере погрешността и катастрофалния характер на своите решения и ще бъде готова да понесе наказание за престъпленията, извършени в Украйна.

Президентът подчерта, че с всеки нов град, в който биват откривани тела на измъчвани невинни граждани, и умишлено съсипани жилищни сгради, както в Буча - например в Ирпен и Мариупол, желанието на Киев за преговори намалява.

Във всеки случай преговорите, подчерта Зеленски, трябва да се водят чрез диалог, а не чрез ултиматуми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Хала
    Чутурата Зеленски още си мисли, че е фактор. Той е едно плямпало, от което нищо не зависи. Друг решава кога да спре/продължи войната. И той го знае много добре. За какъв стратегически провал на руснаците говори, след като цялата му източна част е почервеняла?
  • -7
    3
    мхм
    Голям гъзобрък се оказа Зеленски за фенките на Путин в България. Един комик се превърна в национален герой и направи ботокса смешен
  • 3
    2
    Нели КОЛЕВА
    Според мен - военните действия в Украйна ще приключат,когато едни хора /без Зе/ от изток и запад решат. Зе става много самонадеян и не разбира или не иска да разбере,че той отдавна е в ролята на една говоряща глава,която няма собствено мислене, а възпризвежда чужди мисли.
  • 7
    1
    Зо друсаленски
    Нагъл, надрусан боклук. Малко ти е този бой педермкш такъв!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари