Зеленски с нови критики към съюзниците

0
Украйна поиска от Запада „да спре да си играе с Русия и да сложи край на войната”
Украйна поиска от Запада „да спре да си играе с Русия и да сложи край на войната” Видео: NOVA

Украйна не разбира защо санкциите срещу Русия се бавят

Украйна поиска от Запада „да спре да си играе с Русия и да сложи край на войната”, информира NOVA

Президентът Володимир Зеленски призова да се наложат най-тежки санкции на Русия, за да бъдат принудени да спрат инвазията в Украйна.

За втори пореден ден Зеленски е критичен към съюзниците в редовните си обръщения. Президентът на Украйна изрази недоумение защо предложения преди близо месец пакет от санкции не е приет. Той включва голямото решение за ембарго на руския петрол, за което страните от Европейския съюз не могат да се споразумеят.

„Натискът върху Русия буквално е въпрос на спасяване на животи. Всеки изминал ден на протакане и слабост, различни спорове или опити да се омиротвори агресора означава едно - още и още украинци ще бъдат убити”, посочи Володимир Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Народа
    Къв си ти бе друсалник? Ти ева майката зелена и на тебе цървъл. Скапан наркоман такъв, кой си ти да нареждаш?? Деееа и боклука ти дееееа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари