Здравко Василев се възмути от скъпотията в Боровец

6
11 лева за парче баница, 31 лева за основно ястие
11 лева за парче баница, 31 лева за основно ястие Снимка: Фейсбук

11 лева за парче баница, 30 лева за основно ястие

Дали почивката в Банско, Боровец или Пампорово се превърна в истински лукс за средностатистическия българин? Преценете сами, след като разгледате тази снимка, която Здравко Василев, популярен с участието си в "Биг Брадър", качи във Фейсбук.

В допълнение той написа:

"Първи сняг! Закарах я на Боровец. Мисля, че обядва най-вкусната филийка хляб с майонеза", написа общественикът от Приморско.

На снимката се вижда, че основните ястия в заведението са около 30 лева. Дори обикновена баница струва над 10 лева. Филия хляб пък е 0,50 лева, а купичка сос е 3 лв.

Под поста на Здравко Василев във Фейсбук заваляха и коментари. "Да си го ядат, като има баламурници да ядат спагети за 21 лв. и сосче за 3 лв. Смешно е, мога да си го позволя, но не виждам смисъл да ги давам тия пари на вятъра." "Веднъж се живее! Купи ѝ сос"; "Те са със звезден прашец майонезите там, затова. Без прецедент никъде"; "Ама я вижте грамажа. Това е порция поне за двама или за цяло сомалийско село", иронизират коментиращите.

Според други обаче тези цени са напълно нормални, дори и евтини за ски курорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    СС
    Фалит и за вас. Изроди долни
  • -4
    1
    QRS
    КОЙ е здравко василев ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари