Затварят за движение улица „Рига“ до края на седмицата

3
Причината за неудобството е водният цикъл
Причината за неудобството е водният цикъл Снимка: Dunavmost / архив

Причината за неудобството е водният цикъл

Временно се затваря за движение на МПС ул. „Рига“ в района на кръстовището с ул. „Братислава“ за 4 (четири) дни от 20.06.2022 г. до 23.06.2022 г. включително и в участъка от кръстовището с ул. „Братислава“ до кръстовището с ул. „Котовск“ за останалия период от 24.06.2022 г. до 26.07.2022 г. включително, във връзка с изпълнението на обект: „Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе“.

Движението на МПС да се осъществява, както следва:

1.      За периода от 20.06.2022 г. до 23.06.2022 г. включително при затворено кръстовище на ул. „Рига“ с ул. „Братислава“ в посока кв. „Родина“, по ул. „Киев“, ул. „Братислава“ към бул. „Липник“ и обратно;

2.      За останалия период от 24.06.2022 г. до 26.07.2022 г. включително при затворен участък на ул. „Рига“ от ул. „Братислава“ до ул. „Котовск“ в посока кв. Родина, по ул. „Братислава“, към бул. „Липник“ и обратно;

3.      Автобусна линия №20 за двата периода при затворено кръстовище и при затворен участък ще се движи по същите обходни маршрути;

4.      Автобусна линия №5 за двата периода при затворено кръстовище и при затворен участък за ще се движи по ул. „Котовск“ в двете посоки.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Пинчера
    Значи веднъж герберастите асфалтираха целият булевард Липник ударно после господин Пенчо два пъти го асфалтира за да забележи че трябва да се направи ремонт на водопреносната система мисля че не е необходимо един средно статистически гражданин да е хидроинжинер за да разбере че първо се изгражда водопроводната система и чак тогава се полага пътна настилка така че господин Пенчо помислете върху това
  • 8
    3
    Гневен
    Ви ги туря на цикъла ви го туря. А Чипровци йога ще отворите бе олигофрени. Мама ви некадърници
  • 8
    2
    Сашо
    Това същото го писахте и за предната седмица
  • 12
    1
    въпрос
    Това на Фотоса улица Рига ли е????????????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари