Затварят част от булевард „Цар Освободител“ заради Водния цикъл

2
Булевард "Цар Освободител" ще бъде частично затворен до 1 април
Булевард "Цар Освободител" ще бъде частично затворен до 1 април Снимка: Dunavmost / архив

Булевард "Цар Освободител" ще бъде частично затворен до 1 април

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на Русе, че във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап II – Реконструкция на главни второстепенни клонове“, считано до 1 април включително се заемат част от кръстовището на булевард „Цар Освободител“ с булевард „Съединение“ и улицаПетко Д. Петков“ (пред игралната зала), както и пътни ленти на булевард „Цар Освободител“, булевард „Съединение“ и улицаПетко Д. Петков“ в района на кръстовището.

Движението на МПС и линиите от обществения транспорт ще се осъществява със заобикаляне на препятствието.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    гражданин
    Вижте само термина "Реконструкция на главни второстепенни клонове".Веднага става ясно какви идиоти ни управляват.Пенчо не втори мандат да иска,а веднага трябва да се маха заедно с некадърната си и крадлива шайка.Просто уважаеми съграждани даже и не виждам смисъл в това да пишем коментарии.Единствената полза е,че нефелната паплач в общината разбира ,че има все още русенци.
  • 10
    8
    ЗАКРИВАЙ
    Едно е сигурно. При покупка на автомобил ще гледам да не е каран в Русе по Пенчово време :D
  • 11
    7
    Зациклихме в Русе!
    Потрошихме си колите ... Улиците са разкопани в безобразно хаотично състояние. С този сякаш безкраен цикъл - докога така, срок има ли - ден, дата, година!?
  • 4
    6
    Lumba Дo 1
    Пената е Николовски зет, живеещ в град Нисофо доколкото Фацебука информира. Каква Пепе Лина, какъв развод в Ново Дсело пишеш? Он се разведе в Боболов Дол. Далеко, далеко от SEX Агента на Приста, да не става за посмешище сред колежките.
  • 9
    5
    Ремонт на ремонта!
    Да ги еба у циклите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари