Застреляха полицай със 155 куршума в Мексико

0
Показна екзекуция на паркинг, посред бял ден
Показна екзекуция на паркинг, посред бял ден Снимка: Twitter

Елитен полицейски служител, който помага за арестуването на сина на Ел Чапо е застрелян със 155 куршума, при показна екзекуция на паркинг, посред бял ден, съобщава "Мирър", цитиран от News.bg.

30-годишният офицер, идентифициран като Едуардо, е убит извън търговски център в град Кулиакан. Той е помагал при задържането на Овидио Гусман, синът на Ел Чапо, миналия месец.

С червена кола нападателите следва бяла кола до паркинга, след което поне двама стрелят 155 пъти по полицая в бялата кола. Според информацията, жертвата е служител на Националната полиция от 2013 г. и последно е бил в екипа за сигурност на заместник-секретаря за обществена сигурност Карлос Алберто Ернандес Лейва.

Не е ясно дали полицаят е бил дежурен по време на нападението, въпреки че според съобщенията той е носил оръжие със себе си.

Секретарят по обществена сигурност Кристобал Кастанеда Камарило и неговият заместник-секретар Ернандес Лейва се появиха на мястото на престъплението същата сутрин, за да контролират разследването.

Местните власти разследват инцидента, въпреки че тепърва ще установяват, кой стои зад убийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари