Застрахователи съдят майка, загубила единственото си дете в катастрофа

0
Маринка Димова губи дъщеря си, когато е бременна във втория месец
Маринка Димова губи дъщеря си, когато е бременна във втория месец

Покъртителна драма от Добрич. Маринка Димова губи дъщеря си, когато е бременна във втория месец. Тя губи в катастрофата единственото си дете и внуче.

Трагедията се случва на 26 август. Сълзина си тръгва от работа за Дончево. На един разклон се случва ПТП с насрещно движещ се ТИР. Според документите, колата на младата жена се удря челно в ТИР-а около осевата линия в платното. Сега почернената майка може да бъде осъдена да плати обезщетение от 13 000 лева на шофьора на тежкотоварния камион. Според прокурорите дъщеря ѝ е била виновна за инцидента. Още повече, че след анализ на кръвна проба е открит алкохол – 0,57 промила. Никой не взима под внимание фактът, че младата жена е работила във фабрика за мебели, където са използвани различни химикали.

„Чух двама полицаи да говорят, че делото е вече в прокуратурата. Изпратихме адвокатът да провери и той каза, че нито има снимки приложени, нито от мястото на удара, няма мнение на съдебен лекар. Подозирам, че всичко се е замело заради пари. Още вечерта е било уговорено всичко“, допуска майката в предаването "Офанзива" по Канал 3.

Близките се съмняват още, че тази проба е нереална, тъй като младата жена е била бременна, а преди това почти не е пиела. Тогава съпругът на Сълзина – Пламен плаща, за да бъде направена контролна проба. Повторната проба е дадена, за да бъде направена в три независими лаборатории, но се оказва, че кръвта е унищожена и няма резултат. По думите ѝ прокурорката казала на адвоката да отиде при съдебния лекар и да му каже да намали промилите, но той отказал“.

Димитър Янчев е шофирал ТИР-а, в който се удря дъщерята на Димова. Той завежда дело срещу застрахователя, който прави оценка на щетите и ги изкарва с 13 000 лева повече. Сега застрахователите си търсят разликата от близките на загиналата жена.

Маринка Димова сподели, че дъщеря ѝ Сълзина е била дълго чакано дете. Мъжът ѝ я изоставя още бременна. Бащата никога не потърсил детето си. Умира преди сватбата ѝ. Почернената майка сподели, че е имала много тежко раждане със секцио. 4 дни е била в кома. След това ѝ е било предложено от социалните, детето да се даде в семейство за една година, за да може тя да се възстанови, но Димова отказва. "В катастрофата загубих вселената. Аз съм дърво без корен. Живея празен живот. Ще си отида от този свят без да разбера истината", проплака тя. Майката на Сълзина пожела на шофьора да живее дълго, за да изпита същото, което и тя в момента.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари